Stronę napędza Drupal

EIT Food Innovation Marketplace

W dniach 21-22 lutego 2018 r. w brytyjskim Reading odbył się drugi innovation marketplace. W spotkaniu członków społeczności EIT Food, podczas którego były prezentowane pomysły na inicjatywy możliwe do zrealizowania w 2019 roku, uczestniczyli rówież przedstawiciele Uniwersytetu Warszawskiego: prof. Dominika Maison, dziekan Wydziału Psychologii, dr Magdalena Klimczuk-Kochańska z Wydziału Zarządzania, Małgorzata Denkiewicz-Kuczewska oraz Marta Majewska z Uniwersyteckiego Ośrodka Transferu Technologii, a także Paweł Gora, asystent na Wydziale Matematyki, Informatyki i Mechaniki.

W 2018 r. na Uniwersytecie Warszawskim jest realizowanych 12 projektów prowadzonych wspólnie z partnerami z EIT Food. Są one związane m.in. z innowacjami, edukacją czy komunikacją. Za ich realizację odpowiedzialny jest Wydział Psychologii, Centrum Nowych Technologii, Centrum Nauk Biologiczno-Chemicznych oraz Wydział Zarządzania. Ich łączna wartość to około 1 mln euro.





 

Zdjęcia pochodzą z twittera EIT Food.

Ta strona wykorzystuje ciasteczka ("cookies") aby zapewnić maksymalną wygodę w korzystaniu z naszego serwisu.

Akceptuję ciasteczka Schowaj wiadomość