Stronę napędza Drupal

Zwiększenie zaufania konsumentów do łańcucha dostaw żywności

Kobieta w sklepie, z maseczką na twarzy, zastanawia się nad zakupem. W ręku trzyma cytrynę.

Zachęcamy do udziału w bezpłatnym warszatcie, organizowanym przez Uniwersytet Warszawski, w ramach projektu pt. Increasing consumer trust and support for the food supply chain and for food companies (EIT Food/Horyzont 2020).

Warsztat jest skierowany przede wszystkim do liderów sektora rolno-spożywczego oraz przedstawicieli organizacji branżowych. W ramach dyskusji prowadzonej w trybie on-line uczestnicy wymienią poglądy m.in. na temat tego jak ważne jest zaufanie konsumentów do sektora rolno-spożywczego, którym podmiotom sektora rolno-spożywczego ufają konsumenci, jak stać się organizacją uznaną przez konsumentów za godną zaufania czy jak zostać ambasadorem niepowtarzalnych inicjatyw kreujących zaufanie i lojalność konsumentów?

Spotkanie odbędzie się 25 czerwca br. w godz. 11:00-13:00 na platformie Zoom. Zachęcamy do zapoznania się z programem wydarzenia.

W celu potwierdzenia udziału w warsztacie, Organizatorzy proszą o przesłanie - w terminie do 18 czerwca 2020 r. - zgłoszenia wraz z potwierdzeniem wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych (doc., PDF) na jeden z poniższych adresów e-mail:

  • mklimczuk(at)wz.uw.edu.pl
  • msupinska(at)wz.uw.edu.pl

Liczba miejsc ograniczona.

Spotkanie poprowadzą dr Magdalena Klimczuk-Kochańska (Wydział Zarządzania UW) oraz dr Mikołaj Lewicki (Wydział Filozofii i Socjologii UW). 

dr M. Klimczuk-Kochańska oraz dr M. Lewicki

Zdjęcie główne: Twitter EIT Food

Ta strona wykorzystuje ciasteczka ("cookies") aby zapewnić maksymalną wygodę w korzystaniu z naszego serwisu.

Akceptuję ciasteczka Schowaj wiadomość