Już 28 i 29 maja 2020 r. odbędzie się organizowany przez EIT Food Poland Online Foodhaton: Gospodarowanie żywnością podczas kryzysu.
Wydarzenie jest dedykowane osobom zainteresowanym rozwiązywaniem problemu marnowania żywności (lub jej niewłaściwego zarządzania) w domu w sytuacjach kryzysowych. Uczestnicy szkolenia poznają w jaki sposób tworzyć nowe usługi dopasowane i odpowiadające potrzebom konsumentów oraz w jaki sposób można wykorzystać do tego podejście Design Thinking oraz Service Design.
Podczas Foodhatonu zostaną zaprezentowane case studies wykorzystania podejścia Design Thinking / Service Design, a także możliwe będzie przećwiczenie w praktyce wybranych narzędzi oraz wypracowanie koncepcji nowego produktu / usługi i jej przetestowania.
Dla kogo? Dla Studentki/Studenta zainteresowanej/nego
Ważne! Chcesz wziąć udział w szkoleniu, a nie masz wcześniejszego przygotowania do pracy w metodyce Design Thinking oraz Service Design? Nic nie szkodzi, to szkolenie jest dla Ciebie!
Udział w bezpłatnym szkoleniu po wcześniejszej rejestracji - link (Link z dostępem do wirtualnej przestrzeni warsztatu zostanie przesłany osobom zarejestrowanym na wydarzenie!).
Jednocześnie w imieniu organizatorów prosimy o zapoznanie się z formularzem o przetwarzaniu danych osobowych, dostępnym pod powyższym linkiem. Rejestracja oznacza zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez EIT Food CLC North-East.
Zachęcamy do online'owo-foodowej aktywności! :)
Ta strona wykorzystuje ciasteczka ("cookies") aby zapewnić maksymalną wygodę w korzystaniu z naszego serwisu.