Dodane dnia 2021.06.11
W imieniu organizatorów serdecznie zapraszamy na spotkanie dot. projektu Master in Food Systems - 14 czerwca, godz. 16:00.
Dodane dnia 2021.05.19
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych włączeniem się w działania konsorcjum EIT Food do udziału w konferencji "Focus on Alternative Proteins". Wydarzenie w formie zdalnej odbędzie się 22 czerwca br.
Dodane dnia 2021.03.22
Wszystkich zainteresowanych międzynarodowymi studiami magisterskimi zapraszamy na webinar dot. programu Master in Food Systems. Wydarzenie odbędzie się 22.03. br. o godz. 14:00.
Dodane dnia 2020.11.19
W imieniu organizatorów zachęcamy do udziału w konkursie! Dobre pomysły rodzą wspólne działanie :)
Dodane dnia 2020.11.03
Zapraszamy na konferencję online pt. "Interaktywnie, online i zdrowo!", która odbędzie się w najbliższy czwartek (5 listopada) w ramach projektu "Food School Network", realizowanego dzięki finansowaniu EIT Food.
Dodane dnia 2020.10.23
W imieniu organizatorów zapraszamy na MAKEit FRUIT&VEG Hybrid MAKEathon, wydarzenie online, które odbędzie się w dniach 20-21, 26 listopada br.
Dodane dnia 2020.09.01
Od 1 września br. zmiana godzin pracy BWR UW.
Dodane dnia 2020.06.15
Zachęcamy do aktywnego udzialu w warsztacie dot. zwiększenia zaufania konsumentów do łańcucha dostaw żywności. Termin: 25 czerwca br., godz. 11:00-13:00.
Dodane dnia 2020.06.15
Od 15 czerwca br. nowe zasady pracy BWR UW.
Dodane dnia 2020.05.24
Od 25 maja br. Biuro ds. Wspomagania Rozwoju UW funkcjonuje na nowych zasadach.
Dodane dnia 2020.05.19
Zapraszamy do udziału w szkoleniu z obszaru gospodarowania żywnością.
Dodane dnia 2020.05.18
Zachęcamy do zapoznania się z przygotowanym przez Zespół BWR UW przewodnikiem do Zarządzenia nr 75.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka ("cookies") aby zapewnić maksymalną wygodę w korzystaniu z naszego serwisu.